Review autohouder voor je mobiele telefoon

Webwinkel Telefoonhoesjestore.nl nodigde mij uit om een product te reviewen en daar werk ik graag aan mee. De webwinkel heeft een ruim assortiment telefoonhoesjes voor diverse merken telefoons. Je kunt er onder andere terecht voor iPhone 6s hoesjes en iPhone 7 hoesjes, maar er is ook een ruime keuze voor Android telefoons. De website is overzichtelijk en handig ingedeeld. Je kunt je telefoon selecteren en dan krijg je een overzicht van hoesjes en telefoon accessoires die geschikt zijn voor jouw telefoon. Zo voorkom je de teleurstelling dat je een mooi hoesje ziet die niet voor jouw telefoon verkrijgbaar is. Bovendien betaal je geen verzendkosten en heb je je bestelling erg snel in huis.

Autohouder

Tot voor kort had ik nog een apart navigatiesysteem, maar die begon langzamerhand uit elkaar te vallen. Iemand raadde mij Google Maps aan. Erg handig omdat die gewoon standaard op mijn mobiel zit. Wat minder handig dat ik mijn mobiel in de bekerhouder van mijn auto moest zetten. Tijd voor een autohouder dus!

img_20161128_105522

De universele 360 graden carkit autohouder bevalt prima. De houder is makkelijk in gebruik en de bevestigingspunten zijn makkelijk verstelbaar zodat ze geen knopjes in de weg zitten. De zuignap bevestig je met een geïntegreerd klemmetje wat ervoor zorgt dat deze stevig vastzuigt en waarmee je de houder ook heel makkelijk los kunt maken. Door de goede zuigkracht kun je de houder op verschillende manieren in je auto bevestigen.

p1040793
p1040794

De zuignap is sterk genoeg om het geheel op zijn plek te houden en ook de bevestigingspunten houden je mobiel op de juiste plek zodat deze niet onderweg naar beneden glijdt. Verder kun je de houder met je mobiel ook nog apart draaien, zodat je goed zicht hebt op je telefoon en veilig kunt navigeren. Een enorm fijne houder, die ik zeker aan kan raden!

p1040797

Wat is jouw leukste gadget voor de mobiele telefoon?

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.