Briefpapier en postzegels

Eén van mijn hobby’s is nog ouderwets brieven schrijven. Ik word er ook blij van om een leuk pakketje in mijn brievenbus te vinden. De laatste tijd is deze hobby er behoorlijk bij ingeschoten en ik wil het graag weer meer gaan doen. Daar hoort dan ook weer nieuw briefpapier bij, tenminste dat vind ik zelf dan. 🙂 Ik start een online zoektocht omdat eerdere offline zoektochten niks opgeleverd hebben. Ik kom het super mooie papier van Kaartje of Kip tegen en zie dat ik dat ook kan bestellen bij Meer Leuks. Deze webshop heeft, zoals de naam al zegt, meer leuks te bieden en dus plaats ik een bestelling. Leuke bijkomstigheid is dat Meer Leuks op het moment van mijn bestelling een winactie heeft bij het briefpapier dat ik had uitgekozen.

Bij mooi briefpapier horen natuurlijk ook mooie postzegels. Daarvoor moet je natuurlijk gewoon bij PostNL zijn en als ik via hun nieuwsbrief zie dat ook zij een winactie bij de liefdespostzegels heeft, bestel ik gelijk.

Gisteren zijn beide pakketjes tegelijk binnengekomen. Zo leuk als het dan ook allebei leuk verpakt is! Daar word je toch blij van?

RIMG0856 - kopie

In het pakje van Meer Leuks zit ook iets extra’s en een handgeschreven bedankje voor de bestelling. Dat is natuurlijk extra leuk!

RIMG0858

Het papier van beide schrijfblokken is van goede kwaliteit en zelfs geschikt om met vulpen op te schrijven. Ik ben erg blij met mijn nieuwe spulletjes en kan niet wachten om weer te gaan schrijven!

RIMG0863 - kopie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *