Impactvollere wimpers met Rimmel Volume Colourist Mascara

Al jaren gebruik ik naar volle tevredenheid Max Factor False Lash Effect waterproof mascara. Ooit heb ik een uitstapje gemaakt naar Rimmels Scandaleyes om gelijk weer rechtsomkeert naar de winkel te maken voor mijn vertrouwde merk. Toch besloot ik Rimmel nog een kans te geven toen ik via Kruidvat de kans kreeg de nieuwe Volume Colourist mascara te mogen testen.

P1010145 - kopie

Productinformatie

De Volume Colourist Black Mascara van Rimmel zorgt voor direct donkerdere en impactvolle wimpers. Op de langere termijn zorgt de mascara voor donkerdere wimpers, zowel met als zonder mascara. (Bron: website Douglas Parfumerie) Na 2 weken dagelijks gebruik zien je kale wimpers er donkerder uit. Deze mascara is niet waterproof.

P1010158 - kopie

P1010150 - kopie

Bevindingen

De mascara breng ik aan zoals ik altijd doe: met een zagende beweging breng ik 2 lagen op en ben gelijk blij. De mascara geeft inderdaad vollere en langere wimpers.

Mascara oog met bloot oog.
Mascara oog met bloot oog.

Natuurlijk vergeleek ik deze mascara ook met mijn reguliere mascara. Eindelijk heb ik een mascara gevonden die voldoet aan mijn strenge eisen en kan concurreren met mijn reguliere mascara. Ik vind dat ik er vollere wimpers van krijg.

Links: Rimmel Volume Colourist. Rechts: Max Factor False Lash Effect
Links: Rimmel Volume Colourist. Rechts: Max Factor False Lash Effect.

Van de wimperkleuring van mijn kale wimpers merk ik niets. Op de dag dat ik met het gebruik begon, maakte ik een foto van mijn kale wimpers. Inmiddels gebruik ik de mascara al 3 weken lang dagelijks en ik zie geen verschil. Misschien komt dat omdat ik mijn ogen reinig met een reiniger geschikt voor waterproof mascara. Toch vind ik dat geen nadeel en is het voor mij geen reden om de mascara niet te gebruiken. Ik draag óf mascara en dan moet het knallen óf geen mascara en dan mag het ook kaal zijn. We weten inmiddels allemaal wel dat we niet als een kant-en-klaar fotomodel uit bed kunnen stappen.

Wat ik wel jammer vind, is dat het geen waterproof mascara is. Tegen iets tranende ogen van de winterwind is hij wel bestand, maar laat je een traantje, dan zit de mascara gelijk tot onder je oksels. Toch draag ik deze mascara iedere dag met veel plezier. Het zou wel eens de opvolger van mijn vaste mascara kunnen zijn!

Rimmel Volume Colourist Mascara is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 14,49.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.