Power profielfoto

In 2011 kwam ik in contact met fotografe Petra van Vliet, oprichter/eigenaar van de Powershoot Academy, die naast uitgebreidere shoots ook profielshoots organiseert. Een profielshoot is een korte fotoshoot van 10 minuten die erop gericht is om goede foto’s voor je social media te maken. Destijds was ik nog freelancer en waren goede professionele profielfoto’s onmisbaar. Ik maakte een afspraak en was ontzettend tevreden over de samenwerking en de foto’s. Van tevoren krijg je een mail met tips over make-up en kleding. Ter plekke neemt Petra, ondanks de korte tijd die ze heeft, de tijd voor je, komt niet gehaast over en legt duidelijk uit hoe je met de camera om moet gaan. Ze stelt je op je gemak en geeft goede aanwijzingen en dat zie je terug in het resultaat:

014
011
025
017
035
010

Dit jaar wilde ik weer een update van mijn profielfoto’s en dacht meteen aan Petra. Het is prettig om met haar samen te werken en ze weet denk ik iedereen wel te verbazen met het resultaat. Ze zet je op de foto zoals je bent en zorgt ervoor dat je niet geforceerd op de foto staat.

DSC04267
DSC04290
DSC04280
DSC04252
DSC04275
DSC04257

De foto’s worden na de shoot super snel aangeleverd in webformaat, maar je krijgt ook de kans om ze tegen betaling in hoge resolutie te bestellen. Bij het aanleveren van de foto’s krijg je zelfs nog tips over hoe je het beste naar de foto’s kunt kijken omdat de meeste mensen vaak te kritisch daarin zijn. Petra doet er alles aan om te zorgen dat je mooi op de foto staat en daar tevreden over bent. Zeker als je het lastig vindt om op de foto te gaan, maar je toch mooie professionele profielfoto’s op je social media wilt, is een shoot bij Petra / de Powershoot Academy een aanrader!

Kijk voor meer informatie over de verschillende shoots die de Powershoot Academy aanbiedt op de website of op Facebook

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.