Spookachtig Paradiso

,

Op zaterdag 25 augustus 2018 werd Paradiso door King of Pop Events en House of Wax Entertainment omgetoverd tot een spookachtige villa. Allemaal ter ere van Michael Jackson, die dit jaar 60 jaar zou zijn geworden.

Bij binnenkomst werden de gasten meteen al ontvangen door afschrikwekkende gastheren en -vrouwen die hun best deden de bezoekers naar de killer thriller zone te lokken.

Eenmaal beneden in de krochten van de Thriller Mansion deden bezoekers hun best om uit de klauwen van de ondoden te blijven.

Via een doolhof van graven, hologrammen en een knus ingerichte huiskamer, werden de bezoekers door de kelder geleid.

In alle hoeken en gaten loerde het gevaar en zombies konden plotseling verschijnen.

Luid gegil steeg op naar de stijlvolle zaal, waar het al snel verstomde door de heerlijke muziek van de verschillende DJ’s. Uiteraard allemaal in Michael Jackson stijl, met een scherm waar clips op werden vertoond.

Rond 2 uur was ook de zaal niet meer veilig: Mickael Dancer & Fright Right Freaks brachten Michael Jackson’s Thriller monsters tot leven. Tijdens een spetterende dansshow ging het publiek uit zijn dak.

Na de show nam Mickael de tijd voor een praatje en foto’s terwijl de zombies met hun gasten verder dansten tot de deuren van deze bijzondere villa zich sloten.

Make-up / grime van de zombies en Fright Right Freaks: Ilse Covers Grime en FX & Blue Rose Creations 
Aankleding Paradiso en zombies: House of Wax Entertainment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *