Wereldse wereldkaarten

,

Wereldkaarten hebben nooit mijn interesse gehad, maar toen Wereldkaarten.nl contact met me opnam voor een samenwerking, werd ik toch nieuwsgierig.

Meteen bij de eerste blik op de website was ik aangenaam verrast. De site is erg overzichtelijk en laat meteen al zien dat er verschillende bijzondere wereldkaarten zijn. Je kunt kiezen uit een wereldkaart poster, een wereldbol of zelfs wereldkaartbehang.

Voor ieder wat wils


Doorklikken naar de wereldkaarten stelt je voor een ruime keuze. Er zijn onder andere kleurrijke, sobere, chique en grappige kaarten. Kaarten met woorden, dieren, sterrenstelsels of speciaal voor kinderen. Er is voor ieder wat wils.

Daarnaast kun je kiezen uit allerlei soorten materiaal, zoals canvas, hout, poster of aluminium. Bij sommige materialen zijn ook weer meerdere keuzes mogelijk, zodat je de wereldkaart helemaal kunt afstemmen op jouw wensen. Je kunt ook het formaat kiezen en extra’s bestellen als een ophangsysteem en vlaggetjes om bijvoorbeeld je wereldreizen te markeren. Ik koos voor de zwart-witte vingerafdruk als canvas print.

Duidelijk en overzichtelijk


Zoals gezegd vind ik de website duidelijk en overzichtelijk. Er zijn meerdere manieren om te zoeken, bijvoorbeeld op thema of materiaal. Wat ik wel mis, is een zoomfunctie om net iets meer details van de wereldkaart te kunnen zien. Verder zijn er meerdere betalingsmogelijkheden en kun je je zending makkelijk op een ander adres af laten leveren.

Het bestelproces is ook duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. De wereldkaart werd degelijk verpakt binnen 5 dagen geleverd. Dat is dus prima binnen de gestelde levertijd. Het ophangsysteem, bestaande uit schroeven, pluggen en haakjes wordt aan de achterkant van de kaart geniet, zodat je de kleine verpakking niet kan verliezen.

2019-07-21 12.06.44
2019-07-24 09.26.01
2019-07-24 09.28.04

Verrijk je muur


Ik ben echt super blij met deze toffe wereldkaart. In het echt ziet de kaart er nog mooier uit. De print is van heel mooie kwaliteit en ik vind het ook een super tof design. Ik wist niet dat wereldkaarten zo gaaf konden zijn!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.