Winactie Wellness Suite via Hotels.nl (afgelopen)

Hotels.nl heeft momenteel een erg fijne winactie die ik op Facebook tegenkwam, maar geen irritante like, deel, tag en winactie is. Je kunt een overnachting in een luxe hotelsuite van Hotel Van der Valk Haarlem winnen, wat me heerlijk lijkt om echt even bij te komen.

Hotels
Foto: Facebookpagina van Hotels.nl

Wat kun je precies winnen (tekst van de actiepagina van Hotels.nl)?

Win een overnachting in een Wellness Suite inclusief ontbijt in 4* Van der Valk Hotel Haarlem!

Genieten in de meest luxe suite van het hotel. De Wellness Suite van 75 m2 is uitgerust met een XL jacuzzi voor 2 personen en een privé sauna. In de badkamer staat tevens een 2-persoons regendouche tot je beschikking. Ontspannen tv kijken kan behalve vanuit het kingsize bed ook in het royale zitgedeelte waar je nog een grote flatscreen TV vindt.  Zelf een kopje koffie zetten kan met het luxe Nespresso apparaat. Ook staat er een flesje lekkere prosecco klaar.

Hotel Van der Valk Haarlem ligt op korte afstand van het historische centrum van Haarlem. Deze provinciehoofdstad is rijk aan mooie grachten, interessante musea en gezellige winkelstraten. Haarlem is meerdere malen uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. Je vindt hier vele exclusieve winkels, trendy kledingzaken, antiek- en curiosawinkeltjes en talloze speciaalzaken.

Het hotel is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als de auto. Bovendien kan je bij het hotel gratis parkeren. En wist je dat Haarlem zich bevindt op een steenworp afstand van badplaatsen als Zandvoort en Bloemendaal? De trein- en busverbinding naar Zandvoort is perfect. Of huur een fiets bij het hotel voor een heerlijke tocht door de duinen.

Meedoen?

Zoals gezegd is het geen like, deel, tag-actie. Via een speciale link kom je bij het inschrijfformulier wat je kunt invullen en insturen. Delen op social media is niet verplicht, maar het vergroot wel je winkansen. Dat wordt je allemaal duidelijk gemaakt na het insturen van het formulier. De algemene voorwaarden zijn ook kort en duidelijk: je moet boven de 18 jaar zijn, er komt geen aankoopverplichting in voor en heb je gewonnen dan wordt je naam gepubliceerd. Verder krijg je de nieuwsbrief van Hotels.nl waar je je ook weer makkelijk voor kunt uitschrijven. Prima toch? Ik heb namelijk al eerder geboekt via Hotels.nl en dat beviel me prima omdat ze een van de weinige bookingssites zijn waar je met iDeal kunt betalen en geen creditcard nodig hebt. Ideaal.

Dus lijkt je dit ook heerlijk en wil je graag kans maken op een verwennacht? Klik dan op deze speciale link (klik op de tekst: “deze speciale link”) en vul het formulier in!

Veel succes allemaal en ik zou het leuk vinden om het te horen als je wint!

Op 11 april 2016 is de winnaar van deze actie bekendgemaakt via de Facebookpagina van Hotels.nl. 

1 reactie


  1. //

    klinkt leuk! Ga eens even kijken want een weekendje weg is nooit weg. Xx

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.